• امروز : شنبه - ۱۲ فروردین - ۱۴۰۲
  • برابر با : Saturday - 1 April - 2023
0

آموزش پخت خمیر جادویی عالی من

  • 26 فروردین 1399 - 1:51
آموزش پخت خمیر جادویی عالی من

آموزش پخت خمیر جادوی عالی من یکی از کارهایی هست که خانم های خانه دار در برنامه های روزانه خواهند داشت. جوانان آینده نگر- بر آن شدیم آموزش پخت این نوع خمیر را توسط سرکار خانم آسیه یازرلو به شما مخاطبین گرانقدر طبق فرمول ایشان آموزش بدهیم. خمیر مایه فوری یک ق چ شکر یک […]

آموزش پخت خمیر جادوی عالی من یکی از کارهایی هست که خانم های خانه دار در برنامه های روزانه خواهند داشت.

جوانان آینده نگر- بر آن شدیم آموزش پخت این نوع خمیر را توسط سرکار خانم آسیه یازرلو به شما مخاطبین گرانقدر طبق فرمول ایشان آموزش بدهیم.

خمیر مایه فوری یک ق چ
شکر یک ق چ
آب یا شیر متمایل به گرم ۳/۴ پیمانه که من فقط از شیر استفاده میکنم
نمک نوک ق چ
روغن مایع یا زیتون ۳ ق غ من خودم روغن مایع میریزم
آرد ۲ پیمانه پر شایدم کمی بیشتر . تا جایی که خمیر به دست نچسبه
ارد رو الک کنین
شکر و خمیر مایه رو با یک چهارم شیر عمل بیارین بعد ۱۵ دقیقه کامل پف میکنه
بقیه شیر و نمک و روغن رو میریزیم و ارد کم کم اضافه میشه ولی خمیر نباید سفت بشه . در حدی باشه به دست نچسبه . خمیر رو توی ظرفی بذارین و سلفون بکشید و یک پارچه ضخیم هم بندازید چون باعث میشه خمیر بهتر پف کنه . بعد یکساعت حجم دو برابر میشه .
وقتی تو سینی پهن میکنید یه مقدار که بمونه کمی پف میکنه اندازه خمیر رو خودتون تعیین کنین چقدر باشه من خودم نازک درست میکنم .
کف سینی ارد پاشی و بعد خمیر رو پهن کنین . اگر احساس می کنین میچسبه به سینی روغن جدا کننده بزنین ولی من نمیزنم چون راحت جدا میشه
این خمیر عالیه و برای پخت پیتزا . پیراشکی و بقچه گوشت بهترین گزینه است
این خمیر برای پخت پیتزا. نان سیر. پیراشکی گوشت. نان قیفی‌ . ساندویچ. بهترین خمیره

لینک کوتاه : https://www.raikakhabar.ir/?p=23871

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.